Theorie training

Examentrainingen van het Mediation College

Het Mediation College heeft een gevarieerd trainingspakket samengesteld dat u de mogelijkheid biedt om naar behoefte verdere trainingen te volgen die u op weg helpen naar een goede afronding van de examens.

Teneinde de administratieve afhandeling van examentrainingen te vereenvoudigen werkt het Mediation College met een zgn. ‘Creditsysteem’. Als student ontvang u altijd een studentenpas bij aanvang van de basisopleiding. Hierop uw studentennummer vermeld. Hiermee kunt u twee jaar lang met oplopende reductie (tot 20% van de kostprijs) Credits* aanschaffen, waarmee u de trainingen kunt afrekenen. Ga voor het aanvragen van Credits naar inloggen en kies uw ‘opleidingscode’. Vervolgens kunt u, nadat u bent ingelogd,  kiezen voor ‘Credits aanschaffen’ en naar behoefte credits bestellen. Stel vooraf uw trainingspakket samen zodat u de benodigde credits kunt bepalen.

Theorie Training:

Dagdeel interactieve theorietraining middels het ‘Turningpoint systeem’. De docent behandelt ongeveer 50 vragen uit de lesstof van de basisopleiding ’Professioneel Mediator’ ter voorbereiding van het theorie examen dat door INTOP i.o.v. de Mediatorsfederatie Nederland wordt afgenomen. U kunt vragen stellen en delen van de lesstof nog eens laten uitleggen door de docent.

*Zie onder deze link voor studentenkorting middels CREDITS

Kosten van deze training             € 75,00   (inclusief BTW € 90,75)  of    8 Credits*

Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.
Deze training is op aanvraag. U dient zelf een groep te vormen en een afspraak te maken met het secretariaat voor een datum. Deze datum zal ook op de website verschijnen voor studenten die zich ook willen aansluiten.

Soort trainingDatumLocatieStatus
Theorie TrainingIn overleg / op aanvraagAlkmaarOpen

Inschrijven examentraining(en)

Overige spelregels

Trainingen opgeven via het inschrijfformulier Examentraining(en)

Afrekenen voor, of op de trainingsdag middels PIN of Credits*.

Annuleren tot maximaal een week voorafgaand aan de training. Daarna wordt de training in rekening gebracht.

Bij niet verschijnen worden het verschuldigde aantal Credits* in mindering gebracht op het saldo, of bij geen credit-saldo, tegen de gangbare prijs in rekening gebracht.

Bij onvoldoende deelnemers wordt de training geannuleerd en wordt de student doorgezet naar de eerstvolgende trainingsdag.

De algemene voorwaarden van het Mediation College zijn eveneens van toepassing.

Print Friendly, PDF & Email