Praktijk ondersteuning

Het Mediation College biedt de startende Mediator ondersteuning in het opzetten van een Mediationpraktijk. Supervisie bij de uitvoering van (eerste) mediations, marketing ondersteuning MET resultaat, drukwerk, een professionele website en ook bijna geen omkijken naar de administratie en aangiften. Zo kan je je concentreren op jouw vak; MEDIATION! Door collectieve inkoop besparingen van minimaal 25%! Meer weten? Lees verder…

Mediator geworden; en wat nu?

Als startende mediator heb je wel de skills, maar nog niet veel ervaring opgedaan. Het Mediation College biedt gedurende één jaar actieve ondersteuning. Een ervaren MfN Registermediator helpt jou om jouw eerste mediations goed te volbrengen. Hij begeleidt je tijdens het proces, evalueert en is beschikbaar wanneer je hem of haar nodig hebt. Je regelt zelf jouw eigen mediation opdrachten.

Wanneer jouw supervisor een geschikte opdracht heeft kan het zijn dat hij/zij  jou hierbij betrekt. Je hebt recht op 5 uur supervisie per jaar. Je kunt je abonnement zolang laten doorlopen als je wilt.

De investering bedraagt slechts € 49,00 per maand (excl. btw).

Ben je familiemediator…

en ben je ingeschreven in het MfN register en de Raad voor Rechtsbijstand (RVR)? Je kan dan gebruik maken van de service van Regiomediation.nl. Een goed bezochte website voor mensen die op zoek zijn naar een familiemediator. Regiomediation.nl zorgt er voor dat scheidende partners en de mediator samen worden gebracht. Je krijgt een eigen pagina op de site van Regiomediation.nl.

Regiomediation.nl zorgt voor goede conversie en zij kunnen op basis van de exclusieve overeenkomst met het Mediation College, zodoende 5 mediations in het eerste jaar garanderen. Mocht dit binnen het eerste jaar overhoop niet lukken, dan wordt jouw abonnement gedurende 6 maanden kosteloos verlengd. Daarnaast biedt dit abonnement per jaar ook een eendaagse masterclass om ‘up to date’ te blijven. Daarnaast krijg je telefonische support en documentenservice (info over de laatste nieuwtjes op het gebied van  familiemediation).

De investering bedraagt  slechts € 119,00 per maand (excl. btw).

Drukwerk en brochure

Wat ons betreft hoef je ook niet achter drukwerk aan. Als je dat wilt regelen wij voor een spotprijs jouw drukwerkpakket in jouw eigen huisstijl. 250 visitekaartjes, 500 vel briefpapier en enveloppen en 1000 brochures.

De investering bedraagt gedurende 12 maanden € 19,00 per maand (excl. btw).

Jouw eigen website

Onze nazorg reikt nog verder. Wij laten jouw professionele website ontwerpen op basis van een 3-tal vaste templates die speciaal voor mediators zijn ontworpen in het veelal gebruikte ‘WordPress’. Je kunt uit deze drie designs je eigen template kiezen waarop jouw website wordt gebouwd. Vervolgens lever je zelf de teksten aan. Hierbij word je geholpen door onze webdesigner. Hij zorgt er ook voor dat jouw website er goed uitziet en goed gevonden kan worden in Google en andere zoekmachines. Wijzigingen aanbrengen in de website kun je zelf. De domeinregistratie, onderhoud en support is inbegrepen.

De investering bedraagt slechts € 39,00 per maand (excl. btw).

Geen zorgen over de boekhouding

Bij een goede bedrijfsvoering hoort ook een goede boekhouding. Het Mediation College heeft hierover afspraken gemaakt met een erkend AA Accountantskantoor die jouw administratie piekfijn op orde houdt. Voor een laag bedrag per maand boeken zij jouw inkomende en uitgaande facturen, verzorgen de BTW aangiften, maken de fiscale balans en winst– en verliesrekening en jouw aangifte inkomstenbelasting, eventueel inclusief die van jouw partner (indien in loondienst). De facturen en bonnen lever je per e-mail als .PDF aan en worden ook digitaal verwerkt en opgeslagen door het accountantskantoor. Zo hoef je zelf geen papieren administratie meer bij te houden en behoren ordners tot het verleden. Tevens is ook 3 uur support en advies van het accountantskantoor inbegrepen.

De investering bedraagt € 85,00 per maand (excl. btw).

Reductie bij afname van alle modules

Wanneer je besluit om alle modules af te nemen (alleen wanneer je familiemediator bent), dan betaal je hiervoor € 295,00 per maand (excl. btw) in plaats van € 311,00 per maand. Kies je liever voor losse modules, dan kan dat ook.

Dus…

Je bepaalt zelf welke modules je nodig hebt, waarna je de maandprijs kunt berekenen.

Wanneer je gebruik maakt van dit starterspakket dan zijn veel zaken waar je tegenaan loopt in een keer goed en voor een laag (collectief) tarief geregeld.

Je kunt jezelf volledig richten op jouw taken als Mediator.

Nadat je jezelf hebt ingeschreven voor een of meerdere diensten nemen onze partners contact met je op om de betreffende dienst met jou af te stemmen.

Je ontvangt van onze partners een overeenkomst en/of opdrachtbevestiging.

Van het Mediation College ontvang je eens per kwartaal één factuur.

De overeenkomst loopt per jaar. Daarna kun je (per module) opzeggen tegen een opzegtermijn van 3 maanden.

Ondersteuning en supervisie voor de professionele mediator.

De inzet van Regiomediation.nl als marketinginstrument.

Regiomediation.nl garandeert dat je minimaal 5 familiemediations krijgt. Ondersteuning (helpdesk) en elk jaar Masterclass voor de familiemediator.

Drukwerkpakket; zoals visitekaartjes, brochures, briefpapier en enveloppen.

Ontwikkeling van jouw eigen website door TOP–designers, inclusief hosting en onderhoud.

Administratief basispakket, verzorgen van jouw boekhouding, fiscale balans, volledig verzorgde aangifte BTW en inkomstenbelasting en 3 uur persoonlijke begeleiding door AA accountantskantoor.

Print Friendly, PDF & Email

Praktijk Ondersteuning direct aanvragen