fbpx
 

Persoonlijk Video Assessment

Video Assessment zonder toeschouwers

Wanneer je in alle rust een persoonlijke video-assessment wilt opnemen, dan kun je dat aanvragen middels onderstaand formulier, het is ook mogelijk een groep van maximaal 5 personen aan te melden. Hiervoor gelden ook de algemene voorwaarden en spelregels. Wanneer je deze aanvraag indient verklaar je hiermee akkoord te zijn. Wij bevestigen nogmaals dat een persoonlijk video assessment o.a. in verband met reserveringen van acteurs niet kan worden geannuleerd.

Tijdens het persoonlijke video assessment trekken wij twee uur voor je uit. Er zijn, behalve de acteurs en trainer, geen andere observanten aanwezig. Je kunt gedurende deze tijd besteden om een goede video van 40 minuten te maken. Dat wil zeggen dat je 80 minuten de tijd hebt om de video een of meerdere keren opnieuw te starten. De trainer kan de video dan zelf stopzetten wanneer hij/zij deze kansloos acht. maar je mag zelf ook stoppen. Er wordt kenbaar gemaakt wanneer je niet meer kunt her-starten. Na de opname krijg je feedback van de trainer. Je kunt de video daarna ook nogmaals samen met de trainer bekijken, waarbij je tussentijds feedback krijgt. De extra kosten hiervan zijn € 150,00 (exclusief BTW, € 181,50 inclusief BTW).

Je ontvangt van ons per e-mail een uitnodiging met tijdstip op de door jou gewenste dag. Je dient 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Wij stellen het op prijs over voldoende voorkeursdata te beschikken. (Minimaal 3 data, meer mag uiteraard ook)

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Ga terug naar homepagina