fbpx
 

Persoonlijk Video Assessment

Video Assessment zonder toeschouwers

Wanneer je effectief en in alle rust een persoonlijke video-assessment wilt opnemen, dan kun je dat aanvragen middels onderstaand formulier. Wij bevestigen nogmaals dat een persoonlijk video assessment o.a. in verband met reserveringen van acteurs en accommodatie niet kan worden geannuleerd. Wanneer je deze aanvraag indient verklaar je hiermee akkoord te zijn. (zie ook onze algemene voorwaarden)

Optie 1:

Tijdens dit persoonlijke video assessment trekken wij ook weer 90 minuten voor je uit. Er zijn, behalve de acteurs en trainer, geen andere observanten aanwezig.
Je kunt maximaal 30 minuten oefenen met de acteurs. Vervolgens krijg je korte feedback en tips van de trainer. Na een pauze van 5 minuten wordt het video assessment gestart.
Na afloop van de opname zullen de acteurs kort hun ervaringen delen, waarna je feedback krijgt van de trainer (indien geen instituut assessor).
Bij deze optie kan de trainer de video als instituut assessor mede beoordelen naast de hoofd assessor. Voorwaarde is dat de trainer het assessment en/of de video niet heeft gezien.

Optie 2:

Tijdens dit persoonlijke video assessment trekken wij ook weer 90 minuten voor je uit. Er zijn, behalve de acteurs en trainer, geen andere observanten aanwezig. Je kunt deze tijd besteden om een goede video van 40 minuten te maken. Dat wil zeggen dat je maximaal 30 minuten extra tijd hebt om de video een of meerdere keren opnieuw te starten. De trainer kan de video dan zelf stopzetten wanneer hij/zij deze kansloos acht. maar je mag zelf ook stoppen om het nog een keer over te doen. Voordat je opnieuw start krijg je korte feedback van de trainer. De trainer houdt de tijd bij en geeft een teken wanneer je niet meer kunt herstarten.  Na afsluiting van de opname krijg je eind-feedback van de acteurs en de trainer. Je kunt de video daarna ook nogmaals samen met de trainer bekijken, waarbij je tussentijds feedback krijgt. De extra kosten hiervan zijn € 150,00 (exclusief BTW, € 181,50 inclusief BTW).
Bij deze methode kun je de aanwezige trainer niet aanwijzen als instituut assessor omdat deze het assessment heeft gezien.

Je ontvangt van ons per e-mail een uitnodiging met tijdstip op de afgesproken dag. Je dient 20 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Wij stellen het op prijs over voldoende voorkeursdata te beschikken. (Minimaal 3 data, meer mag uiteraard ook)

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Ga terug naar homepagina