Mediator worden op Mallorca

Mediator worden op Mallorca

Majorca of Mallorca is een zeer populaire bestemming onder toeristen in de zomer en in de winter. Mallorca biedt mooie stranden, maar ook natuur, cultuur en architectuur. Wat zijn de mooiste plekjes op Mallorca?

Wij hebben de top 5 voor u op een rij gezet!

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee ten oosten van het Spaanse vaste land. Het eiland heeft een oppervlakte van 3640 km² en er wonen circa 640.000 mensen. Het eiland wordt jaarlijks door 12 miljoen toeristen bezocht, voornamelijk door Britten en Duitsers. Binnen drie uurtjes ligt u aan het strand of loopt u over de boulevard van uw bestemming.

De 5 best beoordeelde bestemmingen in Mallorca:

Palma de Mallorca: score 8.1

Cala Millor: scrore 8.1

Alcudia: scrore 8.1

Palmanova: score 7.9

Playa de Palma: score 7.9

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en de eilandengroep de Balearen. Palma de Mallorca staat bekend om de grote jachthaven en de beroemde kathedraal La Seu. Palma de Mallorca is niet alleen voor strandtoeristen geschikt, maar ook voor liefhebbers van het mooie historische centrum met veel winkels en eetgelegenheden.

Cala Millor

Cala Millor is een klein en rustig badplaatsje aan de oostkant van Mallorca. Cala Millor heeft een mooi en schoon zandstrand, maar ook andere natuur in de omgeving. Daarnaast zijn de vele restaurants, barretjes en winkels aan de lange boulevard en in het autovrije centrum een aanrader. Cala Millor is niet al te druk, maar er is in de omgeving genoeg te doen.

Alcudia

Het oude ommuurde stadje Alcudia is zeker een bezoek waard is. U kunt er wandelen over de stadsmuren en het centrum met de kleine straatjes is gezellig. Buiten de stad liggen opgravingen en tussen Playa del Muro en Ca’n Picafort ligt een natuurgebied. Door de bossen wandelt u naar het heel langzaam aflopende zandstrand.

Playa de Palma

Playa de Palma staat in het bijzonder bekend om haar kilometerslange boulevard met vele restaurants, winkels, dancings, barretjes en discotheken. Bezoekers van Playa de Palma kiezen er over het algemeen voor om overdag te bruinen in de zon en ’s avonds te genieten van het rijke nachtleven. Voor tochtjes en uitstapjes kunt u ook naar het naastgelegen plaatsje El Arenal gaan.

Palmanova

Palmanova is in de zomermaanden een drukke badplaats met drie zandstranden, waarbij de zeebodem vrij snel af loopt. In de omgeving van Palmanova is van alles te beleven, waaronder het waterpretpark Aquapark, Marineland (soort Dolfinarium) en de glasbodemboot. In het nabijgelegen Magaluf is een bruisend uitgaansleven en elke zaterdag een vlooienmarkt.

Hoe is het Mediation College op dit idee gekomen?

Vanuit verschillende invalshoeken kregen wij de suggestie om onze mediation opleidingen te combineren met een deel ontspanning. Enerzijds omdat dit het rendement van de lesuren vergroot wanneer onze studenten op ontspannen wijze de mediationopleiding kunnen volgen en anderzijds kan het financiele voordelen opleveren aangezien de gehele opleiding als opleidingskosten zijn te beschouwen.

Het Mediation College heeft voor het volgende concept gekozen:

Aantal opleidingsdagen in het midden van Nederland: 7 Theorie en deel praktijk

Aantal opleidingsdagen op Mallorca: 7 Praktijktrainingen

Totaal aantal opleidingsdagen : 14

Totaal aantal opleidingsuren: 120

Prijs voor de opleiding: € 4.975,00 exclusief BTW

Inclusief:

Boeken en leermiddelen

Opnamen trainingssessies

Alle accommodatiekosten in Nederland en Mallorca is inbegrepen

Accommodatie: Finca Son Mercadal Rural

Accommodatie o.b.v. lunch, koffie, thee, water Nederland

Accommodatie o.b.v. volpension Mallorca (ontbijt, lunch, diner, drankjes etc.)*

Vliegticket Amsterdam/Palma de Mallorca : Niet inbegrepen, reken op € 150,00 p.p. retourticket Transavia

Het is mogelijk om een partner/introducee mee te nemen die van dezelfde kamer gebruik maakt. De kosten hiervan bedragen € 1.197,00 inclusief volpension (ontbijt, lunch, diner en drankjes)

Print Friendly, PDF & Email
Bekijk hier de opleidingsdata en het programma