fbpx
 

Kleurpalet van de Mediator bestellen

De Toolkit voor de komende jaren! ‘Het Kleurpalet van de Mediator’

Een ‘must have’ voor iedere mediator in opleiding en ook uitermate geschikt voor de meer ervaren mediator. Reminders voor zowel het gehele proces en de communicatie, zoals de opening van een mediation, het stellen van vragen die leiden naar de kern van het conflict en soorten interventies tijdens de mediation met allerlei voorbeelden. Bijzondere aandacht voor integratie van NLP in mediation en vele handige tips, metaforen, culturele diversiteit etc. etc. Vele aspecten uit de basisopleiding mediation, die helpen bij een succesvolle afronding van de examens, worden behandeld. De auteur van ‘het Kleurpalet van de Mediator’, in de vorm van een handige waaier, is Hans Kramer, Hoofd Opleidingen en Trainer van het Mediation College. Het Kleurpalet is direct en exclusief via deze site bij ons te bestellen. De waaier bestaat uit 31 kaarten, welke aan 2 zijden bedrukt zijn.

Hierbij bestel ik de toolkit ‘Kleurpalet van de Mediator’

stuk(s). Voor de prijs van € 19,90 per stuk (excl. btw) + € 2,50 verzendkosten. (€ 1,00 van iedere waaier wordt gedoneerd aan het KWF kankerfonds)

Na binnenkomst van deze bestelling ontvang je per E-mail de factuur en kun je deze, bij voorkeur per I-Deal of Paypal , betalen. (toelichting over betalen bij factuur.) Het 'Kleurpalet van de Mediatior' zal, nadat de betaling binnen is, direct naar jou worden verzonden.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Bekijk de opleidingsdata en schrijf je direct in!