fbpx
 

Inschrijven klassikale opleidingen

Uw volgende stap op weg naar ‘Mediator Worden’ en/of specialisatie opleidingen

Middels dit formulier kunt u zich inschrijven voor de basisopleiding en/of specialisatieopleiding(en). Indien u kiest voor een z.g. ‘Combi opleiding’, dan kunt u uw keuze maken voor de basisopleiding en de betreffende specialisatieopleiding(en). Op deze inschrijving zijn de Algemene Voorwaarden van het Mediation College van toepassing. U verklaart met deze inschrijving dat u onze Algemene Voorwaarden 63989298/1115B heeft gelezen en begrepen en hiermee akkoord bent. De Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder ‘ Algemene voorwaarden – Mediation College nummer: 63989298/1115B’. Uw inschrijving wordt altijd schriftelijk bevestigd door het Mediation College en is dan definitief. U kunt dit ingevulde formulier online indienen en zal worden behandeld door het Secretariaat. Mocht u iets niet duidelijk zijn, neem dan contact met ons op. Wij zullen u dan verder helpen. Mediation College, Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar.

Telefoonnummer: 072 – 527 27 17

Indien u kiest voor een combi-opleiding ontvangt u reductie. (zie onderstaande item in dit formulier onder de optie "Ik ontvang graag reductie op de door mij gewenste specialisatie opleiding(en) etc." Voor tariefinformatie over combi-opleidingen zie www.mediationcollege.nl/tarieven

Beschrijving van het examenpakket 1: Schriftelijke toets, persoonlijk video assessment (2 uur) inzenden video, beoordeling INTOP, incl. koffie, thee, water, Beschrijving van het examenpakket 2: Schriftelijke toets, variabele assessmenttraining incl faciliteren video-assessment, beoordeling door INTOP.koffie, thee, water, lunch,

Bij inschrijven combi-opleiding basis/arbeids mediator ontvangt u een reductie van € 250,- excl. BTW (en € 302,50 incl. BTW). Bij inschrijven basis/familie mediator ontvangt u een reductie van € 500,- excl. BTW (en incl. BTW € 605,- Bij inschrijven combi-opleiding basis/overheid ontvangt u een reductie van € 200,- excl. BTW (en incl. BTW € 242,-)

Reist u met het openbaar vervoer, dan bieden wij een afhaal- en brengservice vanaf en naar het NS station in Castricum indien de opleiding plaatsvindt bij Johanna's Hof. Wij halen u dan om 9.00 uur van het station Castricum.

Indien u de factuur per e-mail wenst te ontvangen gelieve hier in te vullen.

Betaling van de factuur (of eerste termijn) dient, tenzij door het Mediation College anders is bepaald, conform de algemene voorwaarden uiterlijk 4 weken voor aanvang opleiding te hebben plaats gevonden. Indien aanmelding binnen 4 weken plaatsvindt dan dient de betaling per omgaande plaats te vinden. Ondergetekende verklaart kennis genomen te hebben van de details van de opleiding zoals deze worden gecommuniceerd op de website www.mediationcollege.nl, alsmede van de algemene voorwaarden en hiermee akkoord te gaan. Op verzoek van het Mediation College zal er voorafgaand aan de definitieve acceptatie van de inschrijving nog een intakegesprek met onze opleidingscoördinator plaatsvinden, wanneer dit nog niet is gebeurd.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Ga terug naar homepagina