fbpx
 

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.238.248.103 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
37 berichten.
Gerrie Adriaanse
De opleiding Professioneel Mediator heb ik met veel plezier bij het Mediation College gevolgd.Hans en Madeleine zijn deskundig en hebben mij op professionele wijze de vaardigheden bijgebracht. Ik ben in een keer geslaagd voor mijn theorie en assessment. Het Mediation College kan ik zeker aanbevelen, ook al vanwege de gezellige sfeer en veiligheid die de trainers en groep mij heeft gebracht.
Peter Breukelmans
Leuke opleiding, zeker met dat NLP erin. Ook voor je eigen persoonlijke ontwikkeling erg goed. Ik gebruik de techniek nu al op mijn werk, en dat werkt! Was overigens ook erg gezelling in de Haaf
Jantine Verschoor
Ik heb in november 2009 de opleiding tot NMI gecertificeerd Mediator gevolgd en heb inmiddels mijn theoriecertificaat behaald. Ik kijk nog met veel positieve gevoelens terug naar de opleiding op de Haaf. Wat was dat een gezellige opleiding en wat heb ik daar veel geleerd. Ik ga nu voor mijn assessment en ik heb er een goed gevoel over. Bedankt Hans en Martin en natuurlijk ook Liesbeth voor de vele leermomenten. Jullie lessen over NLP waren ook top. Perfect te gebruiken tijdens mediationgesprekken. Daar ga ik zeker meer mee doen.
jacob Vrenegoor
Leerzame, gezellige opleiding in mooie omgeving. Prima trainers die het mogelijk maken om veel praktijkervaring op te doen. Goed dat er een proefmediation met acteurs is. Dan weet je wat je kunt verwachten tijdens het examen. Intervisiergroepjes biedt ook extra stimulans en mogelijkheden om goed voorbereid het examen te doen. TOP!
Rene Jonghans
Gewoon een prima opleiding. Kort en compact, fantastische omgeving, veel tijd voor praktijkoefeningen, gezellig met familiegevoel. Veiligheid wat ik persoonlijk heel belangrijk vind voor mijn ontwikkeling. Ik heb telkens mijn grenzen kunnen ontdekken en kreeg daar alle ruimte voor. Ik ben alleen maar veel enthousiaster geworden voor dit prachtige vak. Mediation College is een aanrader
Jan Pieter Oudshoorn
Top cursus. Met NLP ben ik eerst in verbinding met mijzelf gekomen. Mooi, zoals NLP in mediation geintergreerd kan worden. Ik ben inmiddels voor mijn theorie geslaagd en ga op voor mijn certificering. Het mooie van het Mediation College vind ik dat ze met kleine groepen werken en veel aandacht aan de ontwikkeling van onze vaardigheden besteden. Goede formule van de cursus, want na 3 weken hard werken ben ik al een heel stuk verder gekomen. Met ons intervisiegroepje oefenen we de vaardigheden. Prima trainers en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
Marijke Boomgaard
Prima cursus, wel compact maar heel goed van opzet. Prima uitleg en zonder dat ik een boek had gelezen haalde ik al 34 punten voor het proefexamen. Er is veel aandacht voor praktijk met uitstekende ondersteuning van 3 trainers, dus een trainer per 4 cursisten. Prima feedback. Prachtige groepsenergie. NLP werd ook heel mooi in mediation geintergreerd. Kortom, deze cursus is aan te bevelen. Zeker wanneer ik in de markt kijk naar die absurde prijzen.
Yvonne Corbeau
Complimenten voor de goede training. Ik ben heel veel wijzer geworden. Inmiddels mijn eerste mediation gedaan. Dat ging wel lekker. Martin en Hans zijn klasse trainers!
Gerard van der Hoven
Als je mediator wilt worden moet je de opleiding hier volgen. Wel aanpoten, maar duidelijk, goede trainingsmethode, lekker informeel en vooral veilig, zodat je goed kunt oefenen en je grenzen kunt vaststellen. NLP in mediation is echt heel bijzonder. Prima training, een aanrader!
Johan Voorschoten
Perfecte opleiding. Ik ben 66 jaar en zag er erg tegenop om deze opleiding te gaan doen. De manier van trainen is echter zo interactief dat ik de lesstop als het ware spelenderwijs oppakte. Ik ben geslaagd voor mijn examens en dank de trainers en medecursisten voor hun steun. Ga zo door!!
Ankie de Gelder
Als advocaat dacht ik in eerste instantie dat ik makkelijk een bordje Mediator op mijn deur kon plakken. Nou dat is niet zo moeilijk. Mediator is immers een vrij beroep. Maar het was toch even anders dan ik dacht. Als advocaat zit je echt in de inhoud, maar als mediator moet je jezelf daarbuiten houden. Je bent gericht op het proces en in die hoedanigheid ook echt procesbegeleider. Dat betekent dat je inzicht moet hebben in communicatieprocessen. Ik moet zeggen dat ik met een echt waaaauw gevoel de opleiding bij het Mediation College heb afgerond. Ik weet nu beter dan ooit hoe ik deze processen kan doorzien en begeleiden. NLP van Hans was ook geweldig. Ik dacht dat het alleen over Tjakka zou gaan, maar het gaat veel verder. NLP geeft inzicht en maakt structureren van communicatie in mediation mogelijk. Ik ben nu niet alleen een veel betere mediator geworden, maar als advocaat functioneer ik ook steeds beter. Ik beveel iedere advocaat deze fantastische opleiding aan.
APA Bolsenbroek
Beste mede cursisten vandaag de assesment trainingsdag meegemaakt in Bergen. Het is een zeer leerzame dag geweest in twee groepen gewerkt en iedere deelnemer van vandaag was een keer mediator. Deze dag is een echte aanrader voor een echte voorbereiding op je assesment of als mediator om de kwaliteit te behouden. Na de mediation krijg je een feedback feedbackformulier van de trainers dit keer Hans en Jan-Pieter. Echt een opsteker voor iedere cursist en gecertificeerde mediators de volgende trainingen staan gepland in maart en april data's op de site Mediationcollege. Mijn conclusie over deze dag, top en goed verzorgt.
Renate Westerbos
Hans, Martin, wat heb ik in korte tijd veel van jullie geleerd! Jullie wisten op een bijzonder prettige manier de basisvaardigheden van een Mediator aan de groep over te brengen! De opbouwende feedback van jullie zorgde ervoor dat er een veilige ontspannen sfeer onder de cursisten ontstond! De prachtige locatie in bergen maakte het compleet! Ik kan iedereen deze cursus van harte aanbevelen!
Gerard Harskamp
Deze opleiding overtrof mijn verwachtingen. Heel gevarieerd, ontzettend veel geleerd op het gebied van communicatie en hoe je gedragsveranderingen in conflicten kunt bewerkstelligen. Iedereen zou deze opleiding moeten doen, dan ontstaat er echt een andere wereld. Zoals Hans en Martin al aangaven, het begint bij je zelf!! Ik ga nu op naar mijn theorie examen en dan het assessment. Ik ga nog veel leren en ervaring opdoen, maar een ding weet ik zeker, ik zal mijn doel bereiken om mediator te worden. Bedankt Hans en Martin voor de inspirerende opleiding die mijn leven heeft veranderd!
Dick Hartkamp
Professionele begeleiding door gedreven coaches
C. Kruijff-Vinke
Leerzame en gezellige cursus gevolgd. Leuke mensen ontmoet en veel leermomenten doorgemaakt, waarvan ik veel profijt zal hebben. Mede cursisten en trainers bedankt zover!
DJ Bos
Zinvolle opleiding. Veel gereedschappen ontvangen om de basisvaardigheden als mediator te leren. Kan veel met deze vaardigheden, ook als persoon.
E. Mesman
Een uitstekende opleiding! Een andere naam voor de opleiding zou kunnen zijn: Ontdek jezelf en je valkuilen! Zeer leerzaam.
Edward N.
Mediator is een vak, Daar kom je snel achter als je aan deze opleiding deelneemt. Het Mediation College neemt je hierbij professioneel aan de hand.
R. Rijntjes
Deze opleiding is zowel op theoretisch als op praktisch gebied goed van opzet. De trainers geven een betrokken en persoonlijke bijdrage aan de dagen.

Bekijk de opleidingsdata en schrijf je direct in!