1-daagse assessment training

Examentrainingen van het Mediation College

Het Mediation College heeft een gevarieerd trainingspakket samengesteld dat u de mogelijkheid biedt om naar behoefte verdere trainingen te volgen die u op weg helpen naar een goede afronding van de examens.

Teneinde de administratieve afhandeling van examentrainingen te vereenvoudigen werkt het Mediation College met een zgn. ‘Creditsysteem’. Als student ontvang u altijd een studentenpas bij aanvang van de basisopleiding. Hierop uw studentennummer vermeld. Hiermee kunt u twee jaar lang met oplopende reductie (tot 20% van de kostprijs) Credits* aanschaffen, waarmee u de trainingen kunt afrekenen. Ga voor het aanvragen van Credits naar inloggen en kies uw ‘opleidingscode’. Vervolgens kunt u, nadat u bent ingelogd,  kiezen voor ‘Credits aanschaffen’ en naar behoefte credits bestellen. Stel vooraf uw trainingspakket samen zodat u de benodigde credits kunt bepalen.

Eendaagse Assessment Training

Een dag trainen onder begeleiding van een erkende trainer van het Mediation College. Eerst worden de competenties nog eens extra getraind en daarna worden er 2 ervaren trainingsacteurs van Act4you ingeschakeld. De twee acteurs spelen eigen rollenspellen. Observatie vindt plaats door de ervaren docent/trainer. Er wordt een rollenspel gespeeld van precies 40 minuten per cursist. Dit biedt de mogelijkheid om een video opname te maken die naar keuze van de student kan worden ingestuurd naar INTOP ter beoordeling (extra kosten € 614,05 excl. BTW, € 743,00 incl. BTW, tarieven 2016).  De trainer zal direct feedback geven over de competenties van de cursist op basis van een eerste (live) waarneming. Desgewenst kan de cursist de video samen met de trainer bekijken en analyseren (maximale tijd 75 minuten).  De extra kosten hiervan zijn € 150,00 (excl. BTW, € 181,50 incl. btw) of 15 Credits*. Insturen van de video kan door de cursist zelf of door het Mediation College tegen meerprijs van € 40,00 (excl. BTW, € 48,40 incl. BTW) of 4 Credits* worden uitgevoerd. Op deze wijze kan de cursist zelf de examenkosten reguleren.

*Zie onder deze link voor studentenkorting middels CREDITS*

Maximaal 4 deelnemers. Geen mogelijkheid tot observatie.

Kosten van deze training € 380,00  (excl. BTW, incl. BTW € 459,80) of 38 Credits*

Eendaagse Assessment Trainingen met mogelijkheid insturen video opname naar INTOP

MaandLocatieDatumTijdenBeschikbaarheid
September 2017Alkmaardo. 14 sept.9.30 uur tot 17.30 uur GESLOTEN
Oktober 2017Alkmaardo. 19 okt.9.30 uur tot 17.30 uur GESLOTEN
November 2017Alkmaarvr. 17 nov.9.30 uur tot 17.30 uur NOG PLAATSEN

Ik meld mij aan voor de eendaagse assessment training

Overige spelregels:

Afrekenen voor, of op de trainingsdag middels PIN of Credits*.

Annuleren: Niet mogelijk, in verband met reservering acteurs.

Bij niet verschijnen worden het verschuldigde aantal Credits* in mindering gebracht op het saldo of bij geen saldo tegen de gangbare prijs in rekening gebracht.

Bij onvoldoende deelnemers wordt de training geannuleerd en wordt de student doorgezet naar de eerstvolgende trainingsdag.

Maximaal 6 sessies per dag

De kandidaat kan per dag, meerdere sessies van 1 uur boeken

Het tijdstip hoor je voorafgaand aan de training.

Iedere kandidaat moet 40 minuten exploreren (inclusief de opening)

De opening mag niet langer duren dan een minuut of 6/7

De video kan één keer worden gestopt (tot 10 minuten) om opnieuw te beginnen

In principe zijn er geen kijkers bij, of je moet dit zelf anders willen

Na afloop staan wij stil bij de prestatie

De opname wordt via een dropbox-link ter beschikking gesteld

De kandidaat kan (tegen meerprijs van € 150,00 excl. BTW (€ 181,50 incl. 21% BTW) of 15 Credits* besluiten de opname samen met de trainer te analyseren voor inzending naar Intop.

De kandidaat is vrij om de opname zelf in te sturen naar INTOP of dit door het Mediation College te laten doen (tegen meerprijs van € 40,00 excl. BTW (incl. 21% BTW 48,40), of 3 Credits*)

De kosten van Intop voor het beoordelen van de opname zijn € 599,17 excl. BTW (incl. 21% BTW € 725,00; prijs 2015), door de kandidaat rechtstreeks aan INTOP te voldoen, tenzij er sprake is van een afgenomen examenpakket.

De algemene voorwaarden van het Mediation College zijn eveneens van toepassing.

Print Friendly, PDF & Email