fbpx
 

E-Learning Course Mediation Basics

Basisopleiding volgen middels onze E-Learning Course Mediation Basics

Wanneer je graag mediationvaardigheden wilt leren, dan kun je nu bij het Mediation College de basisopleiding volgen als E-Learning Course.

Je krijgt dan precies dezelfde lessen als tijdens de fysieke basisopleiding tegen een fractie van de prijs. Bovendien kun je een dag theorie en praktijk bij ons komen oefenen onder begeleiding van een ervaren docent/trainer die je kan begeleiden en ook extra tips & tricks kan geven.
Het e-learning systeem is adaptief, hetgeen wil zeggen dat er wordt herhaald tot dat de lesstof er in zit. Bovendien houdt het systeem de voortgang van jouw leerproces bij en zorgt het ervoor dat je de opleiding met goed gevolg kunt afsluiten.

Na afloop van de E-Learning Course Mediation Basics ontvang je van ons een certificaat waaruit blijkt dat je de opleiding (met goed gevolg) hebt afgerond.

Als gerenommeerd MfN en ADR erkend opleidingsinstituut staan wij in voor de kwaliteit van deze opleiding. De opleiding geeft echter op dit moment nog geen toegang tot de MfN/ADR examens. Wij zijn wel bezig om ook deze opleiding met wat aanpassingen als geaccrediteerde basisopleiding aan te bieden voor studenten die zich als MfN of ADR mediator willen inschrijven in het register.

Voor wie is deze E-Learning Course Mediation Basics geschikt?

 • Je wilt over dezelfde kennis beschikken als een MfN/ADR Mediator en op de hoogte zijn van de praktijk skills die tijdens mediations nodig zijn.
 • Je wilt jezelf grondig voorbereiden op een fysieke mediationopleiding, zodat je jezelf meer kunt concentreren op de praktijkoefeningen.
 • Je wilt een gedegen opleiding, waarmee je in jouw dagelijks werk je voordeel kunt doen.
 • Je wilt eerst eens (low budget) ervaren wat mediation is, voor dat je direct al een grote investering ineen fysieke basisopleiding gaat doen.
 • Je wilt het certificaat behalen om daarmee een betere carrière sprong te kunnen maken, omdat je dan over extra competenties beschikt.

Inhoud en leerdoelen van beide opleidingen hetzelfde

Omdat de inhoud en leerdoelen van de E-Learning Course Mediation Basics hetzelfde zijn als die van de fysieke geaccrediteerde opleiding gaan wij hier verder niet op in en kun je alle informatie op deze website vinden. Het programma en de modulaire opbouw van de opleiding zijn identiek aan die van de fysieke basisopleiding. De kosten zijn echter een stuk lager, nl € 95,00 exclusief BTW per maand gedurende 12 maanden Gedurende deze periode kun je gebruik maken van de E-Learning licentie en heb je ook recht op 2 fysieke dagdelen om vragen te stellen en te oefenen onder begeleiding van een erkende docent/trainer.

Ben je geïnteresseerd in dit unieke product bekijk dan de demo en/of schrijf je hiervoor in. Wanneer je direct wilt deelnemen aan de fysieke basisopleiding bij het Mediation College, dan krijg je de E-Learning Course Mediation Basics er kosteloos bij. Mocht je dan al eerder de E-Learning Course Mediation Basics geheel of gedeeltelijk hebben gedaan, dan krijg je van ons 50% van de licentiekosten terug.

De opleiding E-Learning Mediation Course Basics in dus inclusief:

 • Jaarlicentie voor het E-Learning platform.
 • Voldoet aan het protocol van de geaccrediteerde basisopleiding mediation.
 • Begeleiding E-Learning door gecertificeerd docent/trainer.
 • Maandelijkse betaling op basis van maandfactuur van het cursusgeld van € 95,00 excl. BTW (€ 114,95 inclusief BTW).
 • Na 12 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één kalendermaand.
 • Kleurenpalet voor de mediator (fysieke waaier).
 • 2 dagdelen trainen onder begeleiding van een gecertificeerd docent/trainer inclusief verzorging.
 • Restitutie van 50% van het betaalde cursusgeld indien je de fysieke basisopleiding gaat volgen.

Aanbevolen literatuur

Handboek Mediation deel 6 (ook digitaal verkrijgbaar)
Mediation in de praktijk
Juridische aspecten van mediation

Print Friendly, PDF & Email

Ik wil mij inschrijven voor E-learning Mediation Course Basics