Combi basis/familie

De opleiding Professioneel Mediator in combinatie met de opleiding Familie Mediator

Wanneer u in uw beroep werkt met partnerscheiding of u heeft al een besluit genomen om dit te gaan doen dan is het wellicht te overwegen om te kiezen voor de combinatie opleiding Professioneel Mediator en Familie Mediator.

De voordelen van de combinatie opleiding Basis- en Familiemediator:

Het voordeel van een dergelijke combinatie is dat u beide opleidingen achter elkaar kunt afronden en mogelijk nog beter bent voorbereid op uw assessment voor de basisopleiding (meer casuïstiek en oefeningen met rollenspellen)

Een ander voordeel is dat u een combinatie reductie krijgt op uw totale opleidingsinvestering.

Wanneer u gebruik wilt maken van dit aanbod dan kunt u dit tijdens uw intakegesprek bespreken met onze opleidings- coördinator, of u direct inschrijven voor deze combinatie opleiding ‘Mediator worden plus’

Uw investering:

graduates stutentsCursisten die de basisopleiding tot NMI/MfN geaccrediteerde opleiding tot Professioneel Mediator nog niet hebben gevolgd kunnen zich inschrijven voor de combinatie opleiding NMI/MfN geaccrediteerde basisopleiding en Familie Mediator. Zij ontvangen een reductie op de totale combinatieprijs van € 500,00 (inclusief 21% BTW € 603,00) op de normale prijs van € 6.240,00 en kunnen beide opleidingen ‘Professioneel Mediator’ en ‘Familie Mediator’ volgen voor € 5.740,00 (inclusief 21% BTW € 6.945,40), inclusief alle boeken, lesmateriaal en accommodatiekosten. (Het totale boekenpakket bestaande uit ‘Handboek Mediation, Handboek Scheidingsbemiddeling en Kind en Echtscheiding, met 2 uitgebreide manuals en overig materiaal heeft een waarde van ca. € 250,00 en is bij vele instituten niet in de prijs begrepen).

Om het onze cursisten die de investering niet in een keer kunnen betalen gemakkelijker te maken kan de combinatie opleiding eventueel in maximaal 5 termijnen worden voldaan. De BTW dient dan bij inschrijving te worden voldaan, gevolgd door 4 maandelijkse termijnen van 25% van het factuurbedrag (voor deze service berekenen wij € 100,00 administratiekosten en rente).

Print Friendly, PDF & Email

Bekijk de opleidingskalender en schrijf je vervolgens in