Aanvraagformulier Praktijk ondersteuning

Maak een professionele start

Onderstaand kun je je inschrijven voor een of meerdere modules zoals aangeboden op onze website. Kruis hieronder de module(s) aan die je wilt afnemen. De betreffende dienstverlener neemt vervolgens contact met jou op. Let op;  je kunt je voor regiomediation.nl met garantie van minimaal 5 mediations alleen inschrijven wanneer je MfN Registermediator bent met de aantekening familiemediator. Voor de overige pakketten kun je je in elk geval inschrijven. De prijs/kwaliteitverhouding van de producten/diensten is, vanwege de collectiviteit, goed.

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier ontvang je van ons een ‘Startersovereenkomst voor de Mediator’, die je rustig kunt doornemen.

Ook niet-cursisten van het Mediation College kunnen zich voor deze dienst aanmelden.

Supervisie en ondersteuning voor de Mediator gedurende maximaal 5 uren uit te voeren door een ervaren MfN Registermediator / familiemediator € 59,29 p/m incl. btw.

Voor de MfN Registermediator, met een aantekening voor familiemediation: Vermelding op de site van Regio Mediation.nl, met een garantie van 5 familiemediations gedurende een jaar, inclusief helpdesk en een jaarlijkse masterclass (2 dagdelen) voor de familiemediator waarin de nieuwste ontwikkelingen aan de orde komen € 143,99 p/m incl. btw.

Drukwerkpakket, inclusief brochure op basis van de huisstijl van de Mediator bestaande uit 250 visitekaartjes, 500 vel briefpapier, 250 enveloppen en 1000 brochures € 22,99 p/m incl. btw.

Ontwikkelen, hosting en onderhoud van een website in de huisstijl van de Mediator op basis van een van de drie formats, die zijn aangegeven door het Mediation College. De Mediator kiest voor het format nummer 1,2 of 3 € 47,19 p/m incl. btw.

Administratief basis pakket. Verzorgen boekhouding, inclusief maximaal 3 uren advies per jaar, fiscale balans en aangifte IB € 102,85 p/m incl. btw.

Optimale ondersteuning zoals omschreven uit alle modules 1 t/m 5 € 361,79 p/m incl. btw.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.